אודות

אודות דר' קיי

חברת ד"ר קיי הוקמה מתוך אמונה שניתן לפתור את מרבית הקשיים הבריאותיים בצורה קלה וטבעית, ומתוך רצון לאפשר לכל אדם אשר בוחר לחיות את חייו באושר ובבריאות פתרונות טבעיים זמינים ונגישים.

מוצרי ד"ר קיי מספקים מגוון רחב של תמציות המתמחות בהריון, לידה והנקה, תינוקות וילדים. המוצרים שלנו מבוססים על ידע בלעדי וניסיון מקצועי רב שנים עם אלפי מטופלים מרוצים ברחבי הארץ ובעולם

החברה הוקמה ע"י אופליה כנס, נטורופתית והומאופתית מוסמכת עם נסיון של למעלה מ- 50 שנה של למידה חקירה וטיפול ברחבי העולם. ובשיתוף עם ביתה וממשיכת דרכה לינוי הופמן, גם היא הומאופתית מוסמכת, דולה ומדריכת הנקה, המכשירה נשות מקצוע מתחום ההריון והלידה לשילוב הומאופתיה בתהליכי הלידה.

מוצרי דר' קיי מבוססים על פורמולות יחודיות ומיוצרות במפעל העומד בכל תקני האיכות על מנת להבטיח את טיב המוצרים.

אנו רואים חשיבות גדולה בזמינות ובתמיכה המקצועית שלנו למטופלים ולמטפלים המשתמשים במוצרינו. על מנת לאפשר שילוב קל ופשוט של המוצרים הטבעיים שלנו בחיי היום-יום שלך ושל בני ביתך, אנו מעמידים לרשותך קווי תמיכה פתוחים, באמצעות המייל והטלפון – בהם ניתן ליצור איתנו קשר.

אנו מזמינים אותך להצטרף למועדון הלקוחות שלנו וליהנות ממבצעים והנחות אטרקטיביים. בכל שאלה או בעיה, נשמח אם תפנו אלינו….

סדרת המוצרים של דר' קיי

"אידיאל הריפוי הנעלה ביותר הוא השבה לבריאות בדרך מהירה, עדינה וקבועה, או סילוק והשמדת המחלה בכוליותה בדרך הקצרה, המהימנה והבלתי מזיקה ביותר, על פי עקרונות קלים להבנה"

הפורמולות שלנו עוברות תהליך הכנה מיוחד וייחודי התורם ליעילות הגבוהה של התמציות ויחד עם זאת אנו עושים שימושים במינונים קטנים על מנת שיתאימו לנשים בהריון ותינוקות.  סדרת המוצרים שלנו נולדה מתוך רצון לאפשר ליותר ויותר נשים לעזור לעצמן באמצעות התמציות היחודיות שלנו וליהנות מיתרונותיהם הרבים בתקופת ההריון והלידה ובגידול הרך הנולד כחלק מאורח חיים בריא.

השיטה שלנו

שיטת ד"ר קיי משלבת את היתרון של קניה עצמית, ללא צורך בהתוויית מטפל – המבטיחה מחירים נוחים, ללא השקעה כספית גדולה, עם היתרון העצום של מקור תמיכה מקצועי, אמין וזמין, אליו ניתן לפנות ועמו ניתן להתייעץ בכל שלב – לפני הקניה, במהלכה ולאחריה.

ניסיון, דיוק, איכות

כל הפורמולות שלנו ייחודיות ומבוססות על ידע וניסיון רב שנים בקליניקה הטיפולית. כאשר אנו מכינים עבורך את התמצית, אנו משקיעים בכך מחשבה רבה ותשומת לב מקסימלית, על מנת להבטיח את איכות חומרי הגלם והמוצר הסופי. תהליך הכנת התמצית מתבצע בתנאים מחמירים, תוך הקפדה מירבית על איכות וטיב הרמדי.
המוצרים שלנו מורכבים על טהרת החומרים הטבעיים . בתהליך הכנה מיוחד, שמטרתו להוציא מחומרי המקור יכולות ריפוי עמוקות. אנו מקפידים על שימוש במספר מצומצם של מרכיבים, כדי לשמור על הפורמולה מדויקת ככל האפשר. הבריאות שלך חשובה לנו ועומדת לנגד עינינו. לכן אנחנו מקפידים לבחון היטב, בכל שלב ושלב בתהליך הכנת התמצית שלך, שהיא הורכבה בצורה הטובה והאיכותית ביותר, כך שתהיה יעילה ומועילה.

כשרות

כל מוצרי המדף הם בהכשר המד"ץ – הרב רובין