חברת ד"ר קיי ישראל בע"מ הוקמה מתוך אמונה שאפשר ללדת, להניק ולגדל את ילדינו בצורה בריאה, קלה וטבעית ומתוך רצון אמיתי לאפשר לכל אמא להגיע ללידה בצורה הטובה ביותר ולכל הורה אשר בוחר לגדל את ילדיו באושר ובבריאות פתרונות טבעיים, זמינים ונגישים.

מוצרי חברת ד”ר קיי ישראל בע"מ מספקים מגוון רחב של תמציות המתמחות בהריון, לידה והנקה, תינוקות וילדים. המוצרים שלנו מבוססים על ידע בלעדי וניסיון מקצועי רב שנים עם אלפי מטופלים מרוצים ברחבי הארץ ובעולם.

מוצרי חברת ד"ר קיי ישראל בע"מ מבוססים על פורמולות ייחודיות ומיוצרות במפעל העומד בכל תקני האיכות על מנת להבטיח את טיב ואיכות המוצרים.

אנו רואים חשיבות גדולה בזמינות ובתמיכה המקצועית שלנו למטופלים ולמטפלים המשתמשים במוצרינו. על מנת לאפשר שילוב קל ופשוט של המוצרים הטבעיים שלנו בחיי היום-יום שלך ושל בני ביתך, אנו מעמידים לרשותך קווי תמיכה פתוחים, באמצעות המייל והטלפון – בהם ניתן ליצור איתנו קשר.

בכל שאלה או בעיה, נשמח אם תפנו אלינו...

אודות ד"ר קיי

סדרת המוצרים של ד"ר קיי

אודות מוצרי ד"ר קיי

“אידיאל הריפוי הנעלה ביותר הוא השבה לבריאות בדרך מהירה, עדינה וקבועה, או סילוק והשמדת המחלה בכוליותה בדרך הקצרה, המהימנה והבלתי מזיקה ביותר, על פי עקרונות קלים להבנה”

הפורמולות שלנו עוברות תהליך הכנה מיוחד וייחודי התורם ליעילות הגבוהה של התמציות ויחד עם זאת אנו עושים שימושים במינונים קטנים על מנת שיתאימו לנשים בהריון ותינוקות.  סדרת המוצרים שלנו נולדה מתוך רצון לאפשר ליותר ויותר נשים לעזור לעצמן באמצעות התמציות היחודיות שלנו וליהנות מיתרונותיהם הרבים בתקופת ההריון והלידה ובגידול הרך הנולד כחלק מאורח חיים בריא.

השיטה שלנו

שיטת ד”ר קיי משלבת את היתרון של קניה עצמית, ללא צורך בהתוויית מטפל – המבטיחה מחירים נוחים, ללא השקעה כספית גדולה, עם היתרון העצום של מקור תמיכה מקצועי, אמין וזמין, אליו ניתן לפנות ועמו ניתן להתייעץ בכל שלב – לפני הקניה, במהלכה ולאחריה.

כשרות

כל תמציות המדף (תוספי תזונה) הם בהכשר הבד”ץ – הרב רובין

ניסיון, דיוק, איכות

כל הפורמולות שלנו ייחודיות ומבוססות על ידע וניסיון רב שנים. כאשר אנו מכינים עבורך את התמצית, אנו משקיעים בכך מחשבה רבה ותשומת לב מקסימלית, על מנת להבטיח את איכות חומרי הגלם והמוצר הסופי. תהליך הכנת התמצית מתבצע בתנאים מחמירים, תוך הקפדה מירבית על איכות וטיב התמצית.
המוצרים שלנו מורכבים על טהרת החומרים הטבעיים . בתהליך הכנה מיוחד, שמטרתו להוציא מחומרי המקור יכולות ריפוי עמוקות. אנו מקפידים על שימוש במספר מצומצם של מרכיבים, כדי לשמור על הפורמולה מדויקת ככל האפשר. הבריאות שלך חשובה לנו ועומדת לנגד עינינו. לכן אנחנו מקפידים לבחון היטב, בכל שלב ושלב בתהליך הכנת התמצית שלך, שהיא הורכבה בצורה הטובה והאיכותית ביותר, כך שתהיה יעילה ומועילה.