מיס לרוש

מיס לרוש זה אחד המוצרים הכי משמעותיים וטובים שגיליתי בחיי.
אני סובלת מידי חודש בזמן הווסת מהתכווצויות כואבות, לא ככאלה שמשתקות אותי לכמה ימים אבל כאלה שלא מאפשרות לי להמשיך ביום יום שלי כרגיל. אמנם זה מבורך ואני שמחה לעצור ולתת זמן לגוף שלי כשהוא צריך אבל כיון שאני דולה אני לא יכולה להיות ביום חופש. אם יש יולדת שזקוקה לי ועלי להיות איתה בלידה אין לי פנאי ליכולת להתמקד בכאבי הווסת שלי.
את מיס לרוש הכרתי לפני כמעט כשנה ומאז הוא תמיד אצלי בתיק לקראת הווסת, מוכן. ברגע שמתחילות התכווצויות אני לוקחת מנה ראשונה. ברוב המקרים אני מרגישה הקלה מיידית. בהמשך היום הראשון של הווסת אני לוקחת עוד כ2-3 מנות. מיס לרוש מאפשר לי לעבור את היום הראשון של הווסת בקלות ובלי כאבים ואני מברכת על זה.
בנוסף, ליולדות רבות שאני מלווה, במיוחד לאלה שזו לא לידה ראשונה שלהן, התכווצויות הרחם שלאחר הלידה כואבות במיוחד, אני תמיד מכינה להן בקבוק מים המכיל מיס לרוש להקלה בשעות הראשונות שאחרי הלידה וממליצה להן להצטייד בבקבוק עבור הימים הראשונים שלאחר הלידה, כולן תמיד מודות לי על זה, ההקלה המשמעותית בכאב מבורכת.

מיסלרוש

שתף את התוכן עם חברים: