סדנאות והרצאות

קורס פרחי באך

Bach-Flower-Remedies-Bach"בפרחים הסובבים אותנו מסתתרים המפתחות לשקט הנפשי של כולנו" דר' אדוארד באך

השיטה פותחה על ידי ד"ר אדוארד באך אשר היה רופא , חוקר והומאופת. דר' באך חקר תמציות צמחים, הוא סבר כי למצב הנפשי, רגשי, רוחני והחוויתי תפקיד חשוב בשמירת הבריאות הפיזית של האדם ובתהליך החלמתו. יחד עם האמונה כי כל אדם הוא ייחודי ומיוחד.
דר' באך יצר שיטת טיפול פשוטה המאפשרת לאזן ולחזק את מצבו הרגשי של האדם וזאת בעזרתם של תמציות העשויות מצמחים, פרחים, עצים… לכל תמצית תדר אנרגטי מיוחד משלו המאפשר לאדם לחזור לאיזון ולהתמודד עם רגשות ומצבים המשפיעים עלינו ועל בריאותינו כגון: פחד, מצבי לחץ, חרדה, כעס, דאגות יתר, בטחון עצמי נמוך, אשמה ועוד.

"קול האדם הוא ייחודי, לכל אדם נשמה ייחודית. שאנו נותנים למשהו להסית אותנו מהיצירה שלנו, אז נוצר חוסר האיזון…" דר' אדוארד

באך בקורס נכיר את הפילוסופיה הטיפולית של דר' באך ואת תהליך ההתפתחות של פרחי באך, נלמד את תכונותיהן של התמציות ונספק כלים לאבחון והתאמת התמציות למטופל בעזרת ראיון, מטוטלת, קלפים, מבחן שריר ועוד.
בנוסף, בקורס נעמיק בטיפול לתהליכים הרגשיים העוברות נשים סביב הריון ולידה, פוריות ועוד.

משך הקורס 9 מפגשים. מחיר: 1450 ₪. הנרשמים בהרשמה מוקדמת יקבלו הנחה של 15%.

** מסיימות הקורס יקבלו תעודת מטפלת בפרחי באך .

בנימה אישית:

בעבודתי כמטפלת אני נחשפת לאנשים רבים. לעיתים קרובות אני מרגישה כי תמיכה בפרחי באך היא הדבר הנכון עבור האדם שמולי, בעיקר בליווי נשים במסעם. ההרגשה כי פרחי באך היא שיטה מצוינת לתמוך וללוות בצורה המשמעותית ביותר. השיטה פשוטה ליישום ואני מאמינה כי זהו ידע נכון לכל אדם באשר הוא, בכדי להפוך את חייו לטובים ובריאים יותר.

קורס הומיאופתיה הריון ולידה לנשות מקצוע

אני מזמינה אותך לקחת חלק בקורס בנושא שילוב הומיאופתיה בתהליכי הריון ולידה.

מטרת הקורס הינה לאפשר לך ללוות נשים בתהליכי היריון ולידה, ללידה טובה ולהחלמה מהירה ובריאה. בעזרת הומיאופתיה ניתן לתמוך ולהקל על מגוון הרגשות והתחושות הנלווים לתהליך : פחד, מתח, התרגשות, להתמודד עם הכאב והצירים, להסדיר צירים ולקדם לידה שאינה מתקדמת, להקל בהתאוששות שלאחר הלידה ולסייע בהנקה.

במסגרת הקורס תרכשי ידע רב בשימוש בהומיאופתיה, שיקנה לך כלי רב עוצמה לטיפול וסיוע לנשים בהריון, בלידה ולאחר מכן.
תגלי כיצד בעזרת תשאול נכון מגיעים לאבחון קל ומדויק למצב היולדת, תדעי לבחור את המיצוי ההומיאופתי המתאים להתמודדות עם מצבה ומהם צורות הנתינה והמינונים המתאימים.

בקורס נדבר על : תמיכה הומיאופתית בהריון ובתהליך הלידה, על הפחדים בהריון, תופעות שכיחות בהריון, כלים פרקטיים לתמיכה וקידום הומיאופתי בלידה, שילוב הומיאופתיה : בפוסט טראומה, הנקה, תינוק ואמא.

3 מפגשים בני 3 שעות כל מפגש

אני מזמינה אותך לקבל כלי יעיל, מוכח וקל ליישום, וליטול חלק בחוויה מרתקת דרך הקורסים שאני מעבירה.
לפרטים נוספים ולהרשמה : Drk@Drk.co.il | 050-7904901

סדנת עזרה ראשונה הומאופתית- ארון התרופות הביתי

מוזמנים למפגש "עזרה ראשונה הומאופתית- ארון התרופות הביתי"
אני שמחה להזמין אתכם לבוא ולהציץ לתוך ארון התרופות שלי,
ללמוד ולקבל כלים להתמודדות אחרת עם הסימפטומים והמחלות השונות, בעזרת ההומיאופתיה שלי, בדרך הקלה והיעילה ביותר.

במפגש נלמד כיצד ניתן לשלב הומאופתיה, עבור ילדנו או עבורנו, כפתרון שמיש וזמין ליישום, בחיי היום יום, בבית, בעבודה או בכל מקום אחר.
מפגש יחיד בן 3 שעות הפתוח לכל המעוניין …
מחיר מבצע למפגש של 80 ש"ח. המפגשים בסטודיו של ד"ר קיי בכפר הרא"ה.

בואו לקבל ממני כלים יעילים, מוכחים ובעיקר קלים ליישום, וליטול חלק בחוויה מרתקת דרך המפגשים שאני מעבירה.
מספר המקומות מאוד מוגבל. מהרו להירשם.

** במפגש תמכר ערכת הומאופתיה בנושא במחיר מיוחד

לפרטים נוספים ולהרשמה : Drk@Drk.co.il | לינוי: 050-7904901