שליח עד הבית חינם בהזמנות מעל 225 ש"ח
שליח עד הבית חינם בהזמנות מעל 225 ש"ח
מתכון לסיידר חומץ תפוחים

ממלאים חצי צנצנת זכוכית במים.
לתוך הצנצנת מכניסים את ליבת התפוח/קליפות/שאריות/חתיכות פרי.
מוסיפים עוד מים במידה ונשאר מקום.
את הצנצנת מכסים בבד ומהדקים היטב בעזרת גומייה.
מערבבים את הצנצנת מעת לעת.
לאחר מספר ימים הנוזל מתחיל לתסוס- זהו סיידר התפוחים.

לאחר מספר שבועות  (כשלושה שבועות) הנוזל כבר יהפוך לחומץ תפוחים. כשזה חזק מספיק (הנוזל נהייה כהה) יש לסנן ולהעביר לבקבוק סגור. חשוב להקפיד על ערבוב מעת לעת.

  • תמיד חובה לדלל את חומץ התפוחים במים לפני השימוש.
  • תמיד יהיה מומלץ ועדיף להשתמש בפרי אורגני
שינוי גודל גופנים
ניגודיות