מתכון לסיידר חומץ תפוחים

apple-cider-2021-08-26-15-23-39-utc
  • ממלאים חצי צנצנת זכוכית במים.
  • לתוך הצנצנת מכניסים את ליבת התפוח/קליפות/שאריות/חתיכות פרי, מוסיפים עוד מים במידה ונשאר מקום.
  • את הצנצנת מכסים בבד ומהדקים היטב בעזרת גומייה.
  • מערבבים את הצנצנת מעת לעת.
  • לאחר מספר ימים הנוזל מתחיל לתסוס- זהו סיידר התפוחים.

לאחר מספר שבועות  (כשלושה שבועות) הנוזל כבר יהפוך לחומץ תפוחים. כשזה חזק מספיק (הנוזל נהייה כהה) יש לסנן ולהעביר לבקבוק סגור. חשוב להקפיד על ערבוב מעת לעת.

  • תמיד חובה לדלל את חומץ התפוחים במים לפני השימוש.
  • תמיד יהיה מומלץ ועדיף להשתמש בפרי אורגני

 

המידע המפורט לעיל הינו מידע כללי לצרכי העשרה.
בכל בעיה בריאותית יש להתייעץ עם רופא והסתמכות על המידע המפורט לעיל היא על אחריות הקורא בלבד.

קטגוריות משוייכות:

לכל המשפחה

תגיות משוייכות:

פוסטים נוספים שעשויים לעניין אותך